Regeneračný šampón so 7 tajomstvami krásy ukrytých v pokladnici energie a pohody. Vlasy a pokožka hlavy sú poklad, ktorý treba uchovať a opečovávať. Revival 7 v 1 je ideálny multifunkčný regeneračný šampón na všetky typy vlasov. Krémová opojná emulzia vlasy obalí, jemne ich umyje a posilní poškodené oblasti. Synergická kombinácia bambuckého masla a panthenolu dáva život 7 okamžitým účinkom na regeneráciu a ochranu neobyčajne žiarivých vlasov.Určený pre ženy aj mužov.
Účinky šampónu:
1. čistí
2. vyživuje
3. hydratuje
4. okysľuje
5. ukádzní
6. posilňuje
7. rozjasňuje
Použitie:
Aplikujte primerané množstvo šampónu na mokré vlasy. Starostlivo vmasírujte a opláchnite vodou. V prípade potreby postup opakujte.
Obsah: 250 ml
INGREDIENCE:
Aqua (Water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Propylene glycol, Sodium cocoamphoacetate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Cetyl palmitate, Butyrospermum parkii (Shea butter, Starch acetate, Glycol distearate, Panthenol, PEG-8 oleate, Beheneth-10, Polyquaternium-10, PEG 7 glyceryl cocoate, Polyquaternium-44, Lactic acid, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxypropyl methylcellulose, Glyceryl stearate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan gurn, Cocamide MEA, Hydrogenated castor oil, Benzophenone-4, Parfum (Fragrance). Imidazolidinyl urea, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Tetrasodium EDTA

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: