Berrywell Shine Shampoo je nemecký profesionálny šampón určený na vytvorenie žiarivého lesku vlasov. Ideálny na všetky typy vlasov pre ženy aj mužov. Oleje Macadamia Oil a Moringa Oil sú bohatou starostlivosťou pre zamatovo hebké vlasy. Šampón dokonale vyhladzuje štruktúru vlasov. Už po prvom použití zanechá vlasy žiarivo lesklé, zamatovo hebké s príjemnou vôňou.

Šampón je úplne bez parabénov a silikónov.

Hlavné zložky:

- Moringa oil

- Macadamia Oil

- Panthenol (provitamín B5)

- Hydrolyzovaný keratín

Použitie:

Rovnomerne aplikujte šetrné, primerané množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemne do nich vmasírujte a napeňte. Dôkladne prepláchnite. Ak je to nutné, opakujte postup znova.

Obsah: 251 ml

Zloženie:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-10, GLYCERIN POLYQUATERNIUM-44, BENZOPHENONE-4, ISOPROPYL ALCOHOL, COCAMIDE DEA, COCAMIDE MEA, LAURETH-10, GLYCOL DISTEARATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MORINGA PTERYGOSPERMA OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL SILK AMINO ACIDS, PANTHENOL, HYDROLYZED KERATIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, SODIUM ACETATE, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, IMIDAZOLIDYINYL UREA, PARFUM

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: