• AKCIE!
  • -20%
    Esence proti vypadávaniu vlasov BBcos Meristema Energizing 30 ml
    Esence proti lupinám BBcos Meristema Purifying 30 ml

Energizujúca esencia, obsiahnutá v kmeňových bunkách Meristema ako vodný roztok, sa používa v spojení s ampulkami Refreshing Therapy. Zlepšuje rast vlasov a produkciu bunkovej energie. Zhustenie kože a zlepšenie štruktúry vlákien s bohatou zmesou minerálov robí vlasy odolnejšie voči každodennému stresu.

Aktívne látky:

Mallow – listová voda. Má ukľudňujúce a zmäkčujúce vlastnosti. Používa sa ako nosič účinnej látky. Fermentované chilli papričky – znižujú zápaly a optimalizujú krvný obeh. Prispievajú k zlepšeniu zdravia pokožky hlavy.

5 základných minerálov – horčík, meď, železo, zinok, kremík. Zlepšujú nutričnú kapacitu vlasov.

Použitie: Zmiešajte Refreshing Therapy s Energizing Essence po rysku vyznačenú na zadnej strane ampulky Refreshing Therapy. Použite špeciálne kvapkadlo k vybratiu prípravku Energizing Essence a aplikujte ho priamo do Refreshing Therapy. Zmes pretrepte. Zmes aplikujte na pokožku hlavy pomocou špeciálnej trysky. Neoplachujte.

Obsah: 30 ml

Zloženie:

Malva sylvestris (Mallow) leaf water. Saccharomyces/capsicum annuum fruit ferment filtrate, Saccharomyces/copper ferment, Saccharomyces/iron ferment. Saccharomyces/magnesium ferment, Saccharomyces/ silicon ferment. Saccharomyces/ zinc ferment. Leuconostoc/ radish root ferment filtrate. Aqua [Water], Ethylhexylglycerin, Tetrasodium glutamate diacetate. Phenoxyethanol

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: