Ampulky s rastlinnými kmeňovými bunkami na vodnej báze, aby lepšie prenikli do kožnej bariéry a urýchlili bunkovú obnovu. Regenerujú pokožku hlavy. Sú bohaté na antioxidanty. Obsahujú protizápalové a antibakteriálne látky.

Aktívne látky:

Menthyl nikotinát – výťažok z mentolu a niacínu.

Mentol - vďaka svojím čistiacím a osviežujúcim účinkom uľahčuje transdermálny transport zlúčeniny.

Niacín – vitamín B3, je molekula známa pre svoje protizápalové a detoxikačné účinky. Má zasádnú úlohu pri optimalizácii mikrocirkulácie a okysličovaní buniek.

Použitie:

A) Problémy spojené so zoslabnutými vlasmi, citlivou pokožkou hlavy, vypadávaním a lámaním vlasov. 

Použitie: Zmiešajte Refreshing Therapy s Energizing Essence po rysku vyznačenú na zadnej strane ampulky Refreshing Therapy. Použite špeciálne kvapkadlo k vybratiu prípravku Energizing Essence a aplikujte ho priamo do Refreshing Therapy. Zmes pretrepte. Zmes aplikujte na pokožku hlavy pomocou špeciálnej trysky. Neoplachujte.

B) Problémy s lupinami, seboreou a svrbiacou pokožkou. 

Použitie: zmiešajte Refreshing Theraphy s Purifying Essence po rysku vyznačenú na zadnej strane ampulky Refreshing Therapy. Použite špeciálne kvapkadlo k vybratiu prípravku Purifying Essence a aplikujte ho priamo do Refreshing Therapy. Zmes pretrepte. Zmes aplikujte na pokožku hlavy pomocou špeciálnej trysky. Neoplachujte. 

Tip: jemným masírovaním uľahčíte absorciu prípravku do vlasovej pokožky.

Obsah: 6 x 6 ml

Zloženie:

Aqua [Water]. Alcohol denat., Propanediol, Propylene carbonate. Isopropyl alcohol, Menthyl nicotinate, Crithmum maritimum extract, Cetylpyridinium chloride, Menthol, Parfum [Fragrancel. Cl 75810 IChlorophyllin-copper complex].

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: