Dĺžka prameňa: 40 cm
Balenie: 6 ks prameňov


Popis:

Vlasy ADHEXIVE absolútnym prevratom medzi predĺženými vlasmi. Nie je potreba žiadnych prístrojov alebo tepla, čo je faktor, ktorý nenarušuje vlastné vlasy Vašich zákazníkov. Vlasový pás sa rozdelí na cca 3cm remienkami, na ktorých je na silikónovej strane špeciálna vlasová lepenka. Vlasové pásky sa aplikujú po pároch tzv. Sandwich systémom. Na hlave zákazníčky sa oddelí pruh vlasov a jedna páska príde z vrchu a druhá sa prikryjú zdola, tým sa vytvorí už spomínaný sandwich. Plus je ten, že váha nastavovaných vlasov je rovnomerne rozložená, takže vlastné vlasy zaťažuje minimálne. Spoje sú naozaj neviditeľné. 1 prameň má 2 gramy.

Odtiene k dispozícii:

1B, 2, 4, 6, 8 a 12, 14

Zvolený odtieň uveďte do poznámky v objednávke!

Upozornenie:

Dovoľujeme si upozorniť našich zákazníkov, že pokiaľ si pri zakúpení SO.CAP vlasov nenakúpia aj základnú SO.CAP starostlivosť /šampón, masku a antistatik sprej/, nebude na prípadné reklamácie vlasov braný ohľad.

Táto ošetrujúca rada je vytvorená špeciálne pre SO.CAP vlasy, dodáva im potrebnú výživu, hydratáciu, regeneráciu a zabraňuje ich zauzleniu alebo zdredovaniu.

Pri zakúpení vlasov zákazník zároveň obdrží písomné pokyny „Starostlivosť o predĺžené vlasy“ určené pre koncového spotrebiteľa.

DOPORUČENÁ STAROSTLIVOSŤ

- Šampón na predlžené vlasy SO.CAP Anti-static 500 ml

- Šampón na dlhé vlasy SO.CAP 500 ml

- Šampón na suché a narušené vlasy SO.CAP 500 ml

- Regeneračný sprej SO.CAP Sblok 250 ml

- Sprej pre ľahké rozčesávanie predĺžených vlasov SO.CAP Anti-static Spray 250 ml

- Reštrukturalizačná maska ​​na predĺžené vlasy SO.CAP 500 ml

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii: