Fén Gama IQ2 je nový profesionálny sušič vlasov od spoločnosti GAMA. Je novou generáciou oceňovaného fénu iQ Perfetto.  Vďaka kombinácii ľahkosti, sily a vysokého výkonu je iQ2 predurčený na to, aby vytvoril zásadný skok v spôsobe práce v salónoch.


iQ2 získal ocenenie Cosmoprof Award 2022 v kategórii Vlasový produkt.

Pri hmotnosti iba 294g disponuje výkonom 2000W. Má funkciu Turbo, ktorá zvyšuje prúdenie vzduchu a prevedie motor zo štandardnej rýchlosti 110 000 ot/min na superrýchlosť 120 000 ot/min na dobu 30 sekúnd.

VENTURIHO EFEKT
Znásobuje prietok vzduchu dodávaný motorom bez toho, aby spotreboval extra výkon. Skráti tak dobu sušenia.
ULTRAÚČINNÝ FÉN NA VLASY
Pracujte superefektívnym spôsobom, skrátením doby sušenia bez použitia extra energie. Môžete pracovať na viacerých klientoch naraz. Inteligentný bezkomutátorový motor je vybavený technológiou, ktorá zvyšuje jeho životnosť. iQ2 je jediný fén na trhu s technológiou STANDBY, ktorá vám umožňuje pohodlnú prácu a znižuje plytvanie energiami.

CHYTRÝ FÉN S CHYTROU PODLOŽKOU
iQ2 je jediný fén na svete s doposiaľ neznámou technológiou Standby alebo Smart on/off. Fén sa automaticky deaktivuje po položení podložku na GAMA Smart Pad, ktorá je súčasťou balenia. Môžete tak pracovať pohodlne, neplývate energiou a výsledná efektivita fénu je výrazne vyššia.

TECHNOLÓGIA OXY ACTIVE
iQ2 je vybavený technológiou Oxy Active, ktorá využíva antibakteriálne a omladzujúce vlastnosti aktívneho kyslíka na zaručenie zdravších, lesklejších a regenerovaných vlasov od kutikuly až po končeky. Zároveň zaručí dlhotrvajúcu farbu.

• FIXUJE FARBU
• PROTI KREPATENIU
• HYDRATUJE VLASY A ROBÍ JE
    ELASTICKÉ A OMLADENÉ


ČISTENIE PREDLŽUJÚCE ŽIVOTNOSŤ FÉNU
iQ2 obsahuje 2 umývateľné magnetické mikroperforované filtre, ktoré zabraňujú aj tým najmenším čiastočkám nečistôt usadiť sa v motore a dostať sa k vlasom a vlasovej pokožke, čím zaisťujú väčšiu odolnosť motora a zdravšie vlasy. Nové magnetické a plne umývateľné filtre boli navrhnuté tak, aby uľahčili každodenné čistenie a údržbu potrebnú na zabezpečenie maximálneho výkonu po rozsiahlom používaní v salóne, kde je používanie chemikálií na dennom poriadku. Fény iQ sú stále jediné na trhu, ktoré sú vybavené technológiou Intelligent Auto-Clean, ktorá roztočí motor v opačnom smere a pomáha tak hĺbkovo čistiť filtre.

Súprava na starostlivosť je súčasťou balenia.


VENTURIHO TRYSKA
Najväčšia novinka vo svete stylingu! Exkluzívna pantentovaná tryska GAMA Star Shape bola špeciálne navrhnutá na prácu na jemných vlasoch a citlivej pokožke hlavy. Replikuje silu Venturiho efektu a pritom jemne rozdeľuje prúd vzduchu úplne rovnomerne pre lepšiu ochranu jemných vlasov. Rovnaká sila, jemnejšie.


DVE PROFESIONÁLNE DVOJVRSTVOVÉ TRYSKY
Dve tradičné trysky boli navrhnuté s dvojvrstvovým dizajnom, vytvárajúcim medzi nimi vzduchový vankúš, ktorý zabraňuje prehriatiu vonkajšej vrstvy. Tiež majú inovatívne magnetické pripojenie a mechanický háčik. Boli navrhnuté tak, aby umožnili stylistovi pracovať obratným a pohodlným spôsobom, umožnili jednoduchú výmenu pri práci a zároveň fixovali polohu trysiek, aby sa pri fénovaní nehýbali.


HLBOKÝ DIFUZÉR
Rozptyľuje teplý vzduch na veľké plochy a zabraňuje tak poškodeniu vlasovej kutikuly. Chráni kučeravé vlasy pred krepovatením a je navrhnutý tak, aby si poradil s objemnými vlasmi.



Náš tip:

Pri nákupe fénu GAMA IQ2 máte dopravu ZADARMO!



Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: