Praskajúca pena Compagnia Del Colore Volume Crackling Fizz.

Táto zábavne praskajúca pena umožňuje neuveriteľnú fixáciu, štruktúru, lesk a objem vlasov. Obsahuje extrakty z Aloe Vera, hrušky a melónu, ktoré vlasy vyživujú a revitalizujú a zároveň im dodáva flexibilitu a potrebnú hydratáciu.

Použitie: Pred použitím dôkladne pretrepte po dobu 10 – 15 sekúnd. Držte nádobu v zvislej polohe a naneste si primerané množstvo peny do dlaní. Rozotrite ju rovnomerne do vlhkých alebo suchých vlasov a pokračujte v tvorbe požadovaného účesu.

Obsah: 200 ml

Upozornenie:
Nádoba je pod stálym tlakom. Chráňte pred priamym slnkom. Nevystavujte teplotám nad 50´C. Behom skladovania a používania chráňte pred otvoreným ohňom, zdrojom tepla a el. spotrebičmi v prevádzke. Vyprázdnenú nádobu neprepichujte ani nevhadzujte do ohňa. Nefajčite, nestriekajte do očí ani nevdychujte. Skladujte mimo dosah detí. Nestriekajte na poranenú a podráždenú pokožku.

Zloženie:

AQUA (WATER), BUTANE, ALCOHOL DENAT, PROPANE ISOBUTANE SORBITOL VP/VA COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS MELO (MELON) FRUIT EXTRACT PYRUS COMMUNIS (PEAR) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE IMIDAZOUIDINYL UREA, PARFUM FRAGRANCE) PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-4 PPG-26-BUTETH 26, TRIETHANOLAMINE HEXYL CINNAMAL.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: