Popis:

Sun Gold je žiarivou novinkou od BBcosu. Nový rada určená pre výživu vlasov vystavených slnečnému žiareniu a morskej soli. Je vyrobená zo vzácnych výťažkov z Aloe Vera, obnovuje a upokojuje vlasy.

Sada obsahuje:

Absolute Fluid 200 ml

Prípravok na vlasy aj telo s obsahom 90% Aloe Vera. Aplikuje sa počas dňa alebo po dni strávenom na pláži alebo v bazéne. Príjemne parfumovaný, bez alergénov. Dáva príjemný pocit sviežosti, chráni vlasy aj pokožku pred agresívnymi vplyvmi spôsobenými slnečným žiarením, morskou soľou a chlórom. Jednoduché a rýchle použitie. Nemastí a nezaťažuje vlasy. Neobsahuje UV filtre.

Použitie: Pozor nepoužívajte na poranené časti. Sprejujte podľa potreby počas dňa na vlasy i na telo. Neoplachujte. Prednosti: hydratácia, osvieženie, čistenie, upokojenie pokožky, dodáva minerály, výživu.

Feeling Hair Shampoo 200 ml

Šampón na časté umývanie pri pobyte na pláži či v bazéne. Jemne čistí, odstraňuje zvyšky soli a chlóru. Výťažky z Aloe Vera a vranečku / ruža z Jericha / spoločne zaisťujú upokojenie a hydratáciu pokožky i vlasov, ktorým dodávajú lesk a zdravý vzhľad.

Použitie: Aplikujte na mokré vlasy. Vmasírujte a dôkladne vypláchnite. Postup podľa potreby zopakujte.

Feeling Hair Mask

Vďaka svojmu ľahkému zloženiu preniká hlboko do vlasových vlákien bez akéhokoľvek zaťaženia. Extrakty z Aloe Vera a vranečku / ruža z Jericha / vyživujú a hydratujú i veľmi namáhané vlasy. Uzatvára povrch poškodených vlasov, čím eliminuje statickú elektrinu a dodáva vlasom okamžitý hodvábny vzhľad. Rýchle a jednoduché použitie bez časového pôsobenia, bez oplachovania. Ideálne po dni strávenom na pláži alebo v bazéne.

Použitie: Aplikujte po umytí vlasov šampónom Feeling Hair. Prečešte a pokračujte v sušení.

Mohlo by vás zaujať aj

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: